ŞAHİN ORAN - OKUL MÜDÜRÜ

Günümüzde eğitim alanında kullanılan teknolojiler ile yöntem ve tekniklerde değişimler yaşanmaktadır. Bireylerin gelişmeleri, gönenç ve mutlulukları için eğitimi temel öge olarak algılayan bütün toplumlar, belirledikleri hedefe ulaşabilmek için eğitim sistemlerini yenileştirme doğrultusunda planlı ve programlı çalışmalar yapmaktadırlar.

Burhan Öner Mesleki veTeknik Anadolu lisesi olarak , öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken onlara sağlayacağımız eğitimin, çağın gelişen ve değişen eğitim ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde ve onların bireysel farklılıklarını da dikkate alacak şekilde olması gerektiğine inanıyoruz.Okulumuzun fiziksel ve donanım yeterliliklerinin geliştirilmesi, hizmet içi eğitim yoluyla eğitim-öğretim kalitesinin artırılması, çalışanlarımıza kalite bilincinin kazandırılması, ortak akıl kullanarak eğitim ve öğretim süreçlerinin sürekli geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve verimliliğin artırılması için çalışıyoruz.

Bu çalışmalara katkıda bulunan herkese içten teşekkür ediyorum.

(505) 316 4670 000 Eposta